Udlejning

Konferencer og private fester

Hold din fest, dit bryllup, din koncert, dit firmaarrangement eller noget helt femte i Huset-KBH! Du kan stort set leje dét lokale, som du vil, og i mange tilfælde giver det endda mening at lave samarbejde omkring dit event. Tag kontakt til os og lad os finde ud af, hvad der passer dit arrangement bedst.

Læs mere om de forskellige venues eller find kontaktinfo for de enkelte lokaler i menuen til venstre.

 

Bemærk! Fra 1. maj 2019 skal Huset-KBH renoveres, derfor vil det ikke være muligt at leje Salon K, Balsalen eller andre lokaler herefter. Det vil fremgå her på hjemmesiden, når lokaleleje igen åbner. 

 

Kort oversigt over Husets udlejningslokaler

Salon K

Salon K er et helt unikt lokale. Det udlejes både til private fester, som bryllupper, fødselsdage og andre mærkedage samt til erhvervsarrangementer, som firmafester, receptioner, foredrag, workshops og konferencer. 

Læs mere om SalonK her

 

Balsalen

Balsalen emmer af Huset-KBH og samtidig stedet, hvor du kan afholde en reception, workshop eller konference. Balsalen er placeret i baghuset på Husets første sal til venstre og er en del af Spisehuset.

Læs mere om Balsalen her

 

Stardust

Stardust er placeret på 1. sal t.v. i vores hovedopgang i baghuset. Det er en perfekt scene til fx jazzkoncerter, fester og receptioner.

Læs mere om udlejning af Stardust her

 

Musikcaféen

Musikcaféen er placeret på 3. sal i vores hovedopgang i baghuset. Musikcaféen egner sig bedst til koncerter, produktionsøvere og fester, men kan også fungerer til andre slags events.

Læs mere om udlejning af Musikcaféen her

 

Husets Biograf

Husets Biograf er et lille art cinema på 2. sal og varetages af en frivillig forening. Husets Biograf lejer sit lokale ud hovedsageligt til filmvisninger og receptioner.

Læs mere om udlejning af Husets Biograf her

Kontakt Husets Biograf, skriv en mail til: Jack Stevenson

 

Vox

Vox er en lille black box scene ved siden af Husets Biograf på 2. sal. Scenen er en øvescene for medlemmer af TeaterHUSET. Man skal altså være medlem for at bruge scenen.

Kontakt TeaterHUSET her

 

Bastard Café og Bastard Downstairs

Bastard Café er en brætspils café placeret i Husets stueetage, og Bastard Café Downstairs som måske mere kan betegnes som en brætspils bar er placeret i kælderen i forhuset mod Rådhusstræde. Begge lokaler varetages af Bastard Café og udlejes hovedsageligt til brætspilsevents.

Kontakt Bastard Café for udlejning eller reservation af borde