Festlokaler

Konferencer og private fester

 

Mangler du et sted til din store fest, bryllup, koncert, konference, generalforsamling eller noget helt femte? Hold dit arrangement i Huset-KBH! Vi tilbyder udlejning af vores lokaler både til private fester og firmaarrangementer

Huset indeholder vidt forskellige lokaler, så vi har noget til enhver lejlighed. Her finder de smukke omgivelser for din store fest i Salon K. Et stort lyst lokale velegnet til receptioner i Balsalen. Og selvfølgelig vores tre scener med professionel teknik, lyd og lys.

Har du spørgsmål omkring udlejning, eller vil du have råd til hvilket lokale, der passer bedst til dit arrangement, kan du altid tage kontakt til os. Så kan vi sammen få stablet dit event på benene.

 

Hvilket arrangement skal du holde?

 

Vil du vide mere om vores festlokaler og konferencefaciliteter, så læs mere in linket herunder. Her kan du både finde information om priser og andre vilkår, og læse mere om de forskellige lokaler.

Vidste du for eksempel, at Salon K har optimale akustiske forhold til klassiske koncerter? Eller at Husets Biograf kan lejes på timebasis til din private filmfremvisning?

 

Festlokaler

Konferencer og mødelokaler

 

Alternative festlokaler

 

I Huset finder du lokaler til enhver lejlighed. Måske skal du holde en reception i anledning af et jubilæum, en bogudgivelse, album release, en temafest, eller folkeskole-reunion.

Læs om at leje alternative festlokaler her:

 

Lej en scene

Husets biograf

Restaurant evoo

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

 

Er det lokale du ønsker ikke tilgængeligt på din valgte dato? Så vil vi gerne henvise til Københavns andre kulturhuse, hvor lokaleleje også er en mulighed.

Klik her for at se andre festlokaler og faciliteter til møder og konferencer i København.