Udlejning

Udlejning af lokaler

Hold din fest, dit bryllup, din koncert, dit firmaarrangement eller noget helt femte i Huset-KBH! Du kan stort set leje dét lokale, som du vil, og i mange tilfælde giver det endda mening at lave samarbejde omkring dit event. Tag kontakt til os og lad os finde ud af, hvad der passer dit arrangement bedst.

Læs mere om de forskellige venues eller find kontaktinfo for de enkelte lokaler i menuen til venstre.

 

Venues i Huset-KBH

 

Salon K

Salon K er et helt unikt lokale, fredet af Statens Kulturarv og bruges som udelukkende til udlejning. Det er passende til både private fester, som bryllupper og fødselsdage og til erhvervsarrangementer som firmafester, receptioner, foredrag, workshops og konferencer mm.

Læs mere her: Privat / Erhverv

 

Musikcaféen

Musikcaféen er placeret på 3. sal i vores hovedopgang i baghuset. Musikcaféen egner sig bedst til koncerter, produktionsøvere og fester, men kan også fungerer til andre slags events.

Læs mere her

 

Stardust

Stardust er placeret på 1. sal t.v. i vores hovedopgang i baghuset. Det er en perfekt scene til fx jazzkoncerter, fester og receptioner.

Læs mere her: her

 

Stage

Stage er placeret på 4. sal oppe under Husets tag. Det består af en black box scene og en foyer og fungerer rigtig godt til scenekunst, receptioner og unikke akustiske koncerter.

Læs mere her

 

Husets Biograf

Husets Biograf er et lille art cinema på 2. sal og varetages af en frivillig forening. Husets Biograf lejer sit lokale ud hovedsageligt til filmvisninger og receptioner.

Kontakt Husets Biograf, skriv en mail til: Jack Stevenson

 

Bastarden

Bastarden er en lille black box scene ved siden af Husets Biograf på 2. sal. Scenen er en øvescene for medlemmer af TeaterHUSET. Man skal altså være medlem for at bruge scenen.

Kontakt Teaterhuset her

 

Bastard Café og Bastard Downstairs

Bastard Café er en brætspils café placeret i Husets stueetage, og Bastard Café Downstairs som måske mere kan betegnes som en brætspils bar er placeret i kælderen i forhuset mod Rådhusstræde. Begge lokaler varetages af Bastard Café og udlejes hovedsageligt til brætspilsevents.

Kontakt Bastard Café for udlejning eller reservation af borde her

 

Spisehuset

Spisehuset er placeret på 1.sal t.h. i vores hovedopgang i baghuset. Det er et utroligt smukt, historisk og meget intimt rum og er perfekt til restauration. I den ene ende af rummet befinder der sig et lidt større og lysere rum med højt til loftet, hvor vi har god erfaring med fx konferencer, møder eller middagsselskaber.

Spisehuset bestyres lige nu af Spisehuset Fair (Kaffefair).

Kontakt Spisehuset Fair her

Kontakt os