Lej Spisehuset

Rustikke omgivelser til dit næste event

 

Om Spisehuset

 

Spisehuset i Huset-KBH udlejes til konferencer, fest, bryllup, reception og meget mere. Kun fantasien sætter grænserne. Lokalerne ligger på 1. sal i Huset – en af Københavns ældste bygninger.

De rustikke lokaler indbyder til unikke oplevelser og skaber en varm og hyggelig atmosfære for dine gæster. Den største af de to spisestuer er en restaureret bindingsværksbygning med valnødfarvede træbjælker, der er renoveret til deres oprindelige udseende.

Indgangen ligger ud til den brostensbelagte historiske gade Magstræde, der er gemt væk inde i hjertet af Københavns centrum.

Spisehuset

I restauranten leder træbjælkerne fra den første spisestue ind til barområdet. Den tilstødende balsal har højt til loftet og store ruder, der oversvømmer rummet med en rig belysning. Disse æstetiske egenskaber skaber en stemning, der er perfekt til madoplevelser, konferencer og private events!

Restaurantens ahorn- og egetræsborde kan tilpasses i længden, så størrelsen passer perfekt til den ønskede opdækning til dit event.

Spisehuset har sin helt egen intime gårdplads med franskinspirerede udendørs siddepladser, hvor dine gæster kan slappe af og nyde en ro man sjældent finder i København. Gulmalede mure i patinalook med grå- og multifarvede sten skaber sammen med hængeplanterne en klassisk europæisk stemning, der omgiver gårdhaven.

 

Spisehusets historie

Tilbage i de gode gamle dage var Spisehuset en del af en kostald. De charmerende lokaler har gennem tiden lagt rum til lidt af hvert. Blot gennem de seneste 10 år har Spisehuset været en del af forskellige nicher.

Tilbage i 2006 åbnede restaurant og homoklub Boiz, og de blev kendte for deres ”dinner and a drag”- aftener. Hertil havde de dansebar.

Senere blev lokalerne overtaget af Club Faust – en gotisk inspireret natklub. Selvom Faust primært var en natklub, kunne man stadig få frokost, hvortil gæsterne havde mulighed for at bestille øl med navne som Mystikale og Son of Nekron.

Da Faust så sig nødsaget til at flytte til andre lokaler, var det Il Dona Ristaurante som overtog. Her blev det til en italiensk restaurant, som nogle år senere ændrede koncept og skiftede navn.

De seneste år har Rub & Stub kørt restauranten med non-profit organisation og fokus på at bekæmpe madspild.

 

Faciliteter

 

Køkken og bar

Spisehuset rummer en fuldt funktionel bar og køkken med alt nødvendigt udstyr. Dette omfatter en dobbeltsidet vask, industriel ovn og komfur, køleskab, walk-in fryser, forberedelsesbord og ølhaner.

Køkkenets design er U-formet, hvilket giver plads nok til at medbringe et professionelt køkkenhold eller catering team.

Leje af Spisehuset inkluderer også adgang til husets højtalere og lydsystem.

 

Praktisk info

Areal: I alt inkl. bar og køkken 325 m2 (spiseareal i alt 250 m2)
Kapacitet: Max 150 gæster (jf. brandmyndighedskrav)
Spisepladser i Balsalen: 70 pers.
Spisepladser i Loungen: 84 pers.
Toiletter: 2 stk.
Udendørs: Privat gårdhave

 

Priser

Kl. 8.00-16.00 (mandag – fredag): 10.000 kr.
Kl. 16.00-00.00 (mandag – torsdag): 10.000 kr.
Hel dag (mandag – torsdag): 15.000 kr.
Hel weekend (fredag – søndag): 25.000 kr.
For andre dage/tidsrum kontakt os for et tilbud.

Ekstra tilkøb: Assistance til afvikling kan bestilles af Husets personale efter forudgående aftale.

 

Kontakt for booking

Booking: Send en mail med en helt kort beskrivelse af dit event samt ønske til dato og tidsrum til spisehuset@huset-kbh.dk. Eller brug kontaktformularen neden for.

Spørgsmål og mere info: Kontakt Lærke Harbo på spisehuset@huset-kbh.dk eller direkte tlf. 21512426

Kontakt os