Husets Biograf The Big Lebowski The Movie Drink-Along

Husets Biograf

Kom og besøg os i Husets Biograf og få dyrket din indre filmnørd.

I Husets Biograf gør vi en dyd ud af, at skabe unikke og sjove filmoplevelser. I den gamle biograf viser vi alt fra kultklassikere til de ”små” ukendte film indenfor bl.a. genrerne science fiktion, drama, fantasy og horror.

I biografen bliver der også afholdt de populære interaktive filmvisninger som Sing-Along, hvor man kan få lov til, at danse og skråle med til Grease. Hvis du ikke er til fællessang og dans har du også mulighed for en aften i selskab med The Dudes og fællesskål i kolde White Russians til arrangementet Movie Drink-Along, hvor kultklassikeren The Big Labowski bliver vist.

Der er selvfølgelig også rig mulighed for, at nyde den helt klassiske biograftur med sodavand, popcorn og hvor du har mulighed for at se film som fx; fantasi filmen The NeverEnding Story, The Room, som har fået sin kult status for, at være verdens dårligste film, gyseren Carrie, klassikere som ADELHEID samt mange mange flere.

Find oversigten over filmvisninger på hjemmesiden under Events.

Her kan du også finde oplysninger om, hvordan du kan købe og reservere billetter.

Så kom og lad dig dykke ned i en verden af fantastiske historie fortalt på film.

 

Biografen drives af Foreningen Husets Biograf og er baseret udelukkende på frivillig arbejdskraft, så hvis du brænder for at formidle den gode historie gennem film og kan se dig selv som frivillig i Husets Biograf, så er du meget velkommen til at kontakte Jack Stevenson jack.stevenson@mail.dk