Bliv frivillig

Fællesskab og frivillighed

 

Husets hjerte er de frivillige. Uden alle de frivillige bag baren, på og bag scenen, ville vi ikke have det kulturhus, vi kender i dag.

Siden Husets begyndelse i 1970 har mange af aktiviteterne været frivilligdrevne, og det gælder sådan set også i dag. Pt. har Huset over 150 frivillige tilknyttet et eller flere af vores frivillig-teams.

Som frivillig hjælper man til ved afviklingen af events og i baren, og kan komme gratis ind til arrangementer i Huset. Og man bliver en del af det store, kærlige, festlige fællesskab, som er Huset.

 

Hvorfor være frivillig?

Frivillige har mange forskellige grunde til at være en del af Huset. Nogen dyrker deres indre film- spil-, musik-, eller kulturnørd. Nogen udnytter muligheden for at komme gratis ind til alle en masse koncerter. Andre vil gerne have indblik i eventproduktion i et stort kulturhus eller udvide deres kompetenceområde inden for events, PR og fotografi. Og atter andre elsker bare det store, kærlige fællesskab i Husets frivilligteam.

 

De forskellige frivillig-teams:

  • Bar-frivillig i Huset
  • Band care
  • PR-frivillig
  • Bastard café spilguru
  • Frivillig i Husets Biograf

Kontakt os for at høre mere om de forskellige teams.

Frivilliges egne projekter:

Huset er et sted, hvor gode ideer for plads til at vokse og blive ført ud i livet. Der er derfor også rig mulighed for at føre sit eget projekt ud i livet, om det så er et nyt event-koncept, hyggelige sociale aktiviteter for de andre frivillige, eller forbedringer af vores gamle bygning.

Eksempler på tidligere frivillig-projekter er Københavns hyggeligste sommerferiefestival Summer in The City, bookingruppen Noisy Beehive, kunstkollektivet ARTEM, udsmykning af trappeopgangen og up-cycling af gårdhaven ud mod Rådhusstræde.

Læs mere om projekter i Huset her.