Gårdfest

Om Huset

Hvad er Huset-KBH?

I Huset finder du en masse kulturoplevelser, krøllede ideer og kreative ildsjæle. Med intet mindre end 5 scener, en biograf, et teater, øvelokaler, madbod, arkadespil, en brætspilscafé – og  mere end tyve foreninger og klubber – sker der rigtig meget!

Huset er faktisk et af Danmarks ældste kulturhuse! Det har ligget i Magstræde midt i København siden 1970, hvor det blev besat af en gruppe hippier og kunstnere.

I 2015 blev Huset en del af DIT:KBH som består af kulturhusene Huset-KBH, Verdenskulturcenteret, Onkel Dannys Plads, Kulturhuset Indre By og huser derudover også organisationerne CPH Volunteers og Projektpionererne. Sammenlagt står DIT:KBH for mere end 3000 årlige kulturarrangementer og tilbud, hvilket samler over 1.2 mio. besøgende københavnere hvert år.

Selvom Huset i dag har ændret navn og officielt nu hedder Huset-KBH så lever den gamle Magstræde-ånd videre gennem leg, kreativitet og frivillighed. Huset handler om at skabe sjove, skæve og alternative kulturoplevelser, der får hverdagen til at skille sig ud!

Få en rundvisning her!

Menneskerne i Huset

Huset er hjem for en masse kreative ildsjæle, frivillige kulturskabere og kulturelle iværksættere.

Når du kommer ind i Huset møder du både gæster, arrangører, frivillige og kunstnere – og selvfølgelig Husets fastansatte crew af teknikere, afviklere, administration, økonomi og PR, der trækker i trådene bag scenetæppet og forøsger at skabe gode rammer for kulturskabelse og frivillighed.

Kunne du tænke dig at være med på holdet? Du kan altid blive frivillig i Husets mange tilbud.

Læs mere her.

Vil du eller din forening gerne arrangere et event i Huset-KBH? Så kontakt os og fortæl om din idé!

Læs mere om at skabe events her