Gårdfest

Om Huset

Hvad er Huset-KBH?

I Huset finder du en masse kulturoplevelser, krøllede ideer og kreative ildsjæle. Med intet mindre end 5 scener, en biograf, et teater, øvelokaler, madbod, arkadespil, en brætspilscafé – og  mere end tyve foreninger og klubber – sker der rigtig meget!

Huset er faktisk et af Danmarks ældste kulturhuse! Det har ligget i Magstræde midt i København siden 1970, hvor det blev besat af en gruppe hippier og kunstnere.

I 2015 blev Huset en del af DIT:KBH som består af kulturhusene Huset-KBH, Verdenskulturcenteret, Onkel Dannys Plads, Kulturhuset Indre By og huser derudover også organisationerne CPH Volunteers og Projektpionererne. Sammenlagt står DIT:KBH for mere end 3000 årlige kulturarrangementer og tilbud, hvilket samler over 1.2 mio. besøgende københavnere hvert år.

Selvom Huset i dag har ændret navn og officielt nu hedder Huset-KBH så lever den gamle Magstræde-ånd videre gennem leg, kreativitet og frivillighed. Huset handler om at skabe sjove, skæve og alternative kulturoplevelser, der får hverdagen til at skille sig ud!

Få en rundvisning her!

Bliv en del af Huset

Huset er hjem for en masse kreative ildsjæle, frivillige kulturskabere og kulturelle iværksættere.

Når du kommer ind i Huset møder du både gæster, arrangører, frivillige og kunstnere – og selvfølgelig Husets fastansatte crew af teknikere, afviklere, administration, økonomi og PR, der trækker i trådene bag scenetæppet og forøsger at skabe gode rammer for kulturskabelse og frivillighed.

Kunne du tænke dig at være med på holdet? Du kan altid blive frivillig i Husets mange tilbud.

Læs mere her.

Vil du eller din forening gerne arrangere et event i Huset-KBH? Så kontakt os og fortæl om din idé!

Læs mere om at skabe events her