Om Huset

Unikke og originale oplevelser siden 1970

Huset-KBH (det tidligere Huset i Magstræde) er Danmarks første og største kulturhus med omkring 1500 årlige arrangementer og større festivaler fordelt på 5 scener.
Husets forskellige institutioner udbyder et bredt udvalg af kulturelle indslag. Heriblandt musikalske live acts, scenekunst, en omfattende brætspilscafé, atypiske filmoplevelser og kultfilm, velsmagende madoplevelser, standup comedy, samt poetry-slam.

Gennem fire årtier har Huset præget den københavnske undergrund og været arnestedet for en lang række prominente danske og internationale kunstnere. Huset giver plads til både det kreative vækstlag, samt professionelle udøvere indenfor musik, film, scenekunst og det talte ord og har været ramme om unikke og originale oplevelser siden 1970.

Huset er en del af Københavns Kommune, men vores aktiviteter er hovedsageligt baseret på frivillighed og co-creation. Vi arbejder løbende med initiativer og projektforslag stillet af frivillige. Så hvis du går og brænder inde med en god idé til et interessant arrangement, du kontakte os på mail.

 

 

 

Nyhedsbrev

Vil du gerne blive informeret om udvalgte events, festivaler og følge med i nogle af de ting der foregår i Huset-KBH gennem sjove fortællinger? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

Anbefal Huset

Besøg Huset-KBH på Yelp, TripAdvisor og Facebook Husk at skrive en anmeldelse af din oplevelse på Huset.