Lej en scene

Lej en scene

 

Lej en scene i Huset! I Huset finder du lokaler til enhver lejlighed. Måske skal du holde en reception i anledning af din fødselsdag, et jubilæum, en bogudgivelse, album release, quiz-aften eller temafest. Eller også vil du bare gerne holde en fest i anderledes omgivelser.

Det er muligt at leje alle scenerne i Huset til både private og offentlige arrangementer. Vores tre scener Musikcaféen, Stardust og Xenon har alle plads til 150 mennesker og har professionel teknik, lyd og lys.

Læs om hver af scenerne her:

 

Musikcaféen

Xenon

Stardust

 

Skab events

 

Har du en kultur-entreprenør i maven? Så pitch os din idé og afhold dit event i Huset.Du kan også leje en scene til dit eget kulturarrangement. Huset indgår i en lang række samarbejder og partnerskaber med kulturskabere på mange niveauer. Det kan være alt fra en selvstændig forening, der afholder et arrangement en gang om måneden til ugentligt tilbagevendende events – eller måske en minifestival!

 

Kør din idé forbi os, så finder vi ud af, hvad der skal til for at gøre dit event til virkelighed. Læs mere om at afholde dit eget kulturelle event her. Og tøv ikke med at tage kontakt.

Flere lokaler

 

Ingen hits? På Husets fire etager finder du både scener, en restaurant, en biograf,  festlokaler og professionelle konferencefaciliteter. Find priser og anden information om udlejning af biografen, restauranten eller vores mødelokaler herunder:

 

Festlokaler

Mødelokaler

Husets Biograf

Restaurant evoo