Lej en scene

Lej en scene

I Huset finder du lokaler til enhver lejlighed. Måske skal du holde en reception i anledning af din fødselsdag, et jubilæum, en bogudgivelse, album release, quiz-aften eller temafest. Eller også vil du bare gerne holde en fest i anderledes omgivelser.

Det er muligt at leje alle scenerne i Huset til både private og offentlige arrangementer. Musikcaféen på 3. sal, Stardust på 1. sal og Xenon på 4. sal har hver plads til 150 mennesker og er udstyret med professionel teknik, lyd og lys.

Derudover er det muligt at leje Husets Biograf og Spisehuset.

 

Priser

Lejen afhænger af, om det er en hverdags- eller weekendaften, om det er høj- eller lavsæson, samt tilvalg af ydelser såsom teknikerbistand, afvikler og bartendere. Endelig afhænger prisen af om arrangementet har et kunstnerisk eller kulturelt sigte og er åbent for offentligheden. Læs mere om vores værdier og kriterier for udvælgelse af kulturelle aktiviteter.

Kontakt os for at få et tilbud.

 

Musikcaféen (3. sal)

Denne scene er Husets legendariske scene for alternativ rock, folk og world med et stort PA, lydisolering og god akustik, samt en stor bar. Den har i snart 40 år præsenteret dansk og internationalt vækstlagsmusik og er Husets største og ældste scene.

Kan anvendes til: Koncerter, releases, evt. receptioner
Max kapacitet: 150
Faciliteter på stedet: Bar med stor kølekapacitet, caféborde og stole. Baren bemandes af Husets personale og omsætningen tilfalder Huset. Services såsom lyd- og/eller lys-tekniker kan tilkøbes. Se tech specs her. Der er mulighed for at få opsat projektor.
Muligheder for catering: begrænset
Rengøring: Inkl. i lejeprisen

 

Xenon (4. sal)

Oppe under tagspærrene i Huset finder man en stor teatersal med tribune og plads til 100 stole med et tilstødende lyst og hyggeligt caféområde og bar. Historisk set har scenen tilhørt skiftende teaterforeninger, blandt andre Husets Teater (som nu bor på Halmtorvet), Teater Plan B, og nu Teaterhuset. Derudover bruges salen også til koncerter, der integrerer visuelle, performative eller scenografiske aspekter, og er dermed Husets eksperimentale scene.

Velegnet til: Koncerter, releases, performances, talks, filmfremvisninger, konferencer med siddende publikum
Kapacitet: Max kapacitet 150. Plads til 100 siddende gæster på tribunerne.
Faciliteter: Baren befinder sig uden for selve salen, hvilket mindsker støjen fra baren. Baren bemandes af Husets personale og omsætningen tilfalder Huset. Services såsom lyd- og/eller lys-tekniker kan tilkøbes. Se tech specs her. Der er mulighed for at få opsat projektor.
Muligheder for catering: begrænset
Rengøring: Inkl. i lejeprisen

 

Stardust (1. sal tv)

Stardust er Husets intime jazzscene. Det er bl.a. her den legendariske jazzklub, Paradise Jazz, hører til, med koncerter hele året rundt hver tirsdag, onsdag og torsdag og med et udvidet program under Vinterjazz og CPH Jazz Festival. Derudover er det her mange af vores story telling og open mic events finder sted, herunder Lystløgneraften og CopenOpen Poetry Slam.

Velegnet til: Mindre bands, akustisk musik, releases, talks, debat og receptioner
Kapacitet: Max kapacitet 150. Plads til max. 100 siddende gæster.
Faciliteter: Baren bemandes af Husets personale og omsætningen tilfalder Huset. Services såsom lyd- og/eller lys-tekniker kan tilkøbes. Se tech specs her. Der er mulighed for at få opsat projektor.
Muligheder for catering: begrænset
Rengøring: Inkl. i lejeprisen

 

Kig videre i hele København

Er den scene du ønsker ikke tilgængeligt på din valgte dato? Så vil vi gerne henvise til Københavns andre kulturhuse, hvor lokaleleje også er en mulighed.

Klik her for at se andre festlokaler og faciliteter til møder og konferencer i København.