volunteer

Ledige stillinger

Praktik og ledige stillinger

Studiepraktik

Vi søger løbende studiepraktikanter til Husets PR-team. Kontakt amanda@huset-kbh.dk med ansøgning og CV, hvis du er interesseret i praktik i 2020.

 

Netop nu søger vi studiepraktikanter indenfor grafik, visuel kommunikation og sociale medier til Husets PR-team i foråret 2020. Her vil der være særligt fokus på at højne den visuelle og brugerinddragende om Huset som overordnet kulturplatform og formidle Husets 50 års jubilæum, samt promotion af spillestedet Musikcaféen og Husets generelle musikprofil sammen med musikredaktør Jonas Kielland.

Læs mere om studiepraktik som grafiker og visuel kommunikatør

Læs mere om studiepraktik som SoMe kommunikatør

 

Vores politik og værdier ift. praktik i Huset-KBH

Som praktikant i Huset bidrager du ved at assistere Husets ansatte i deres arbejde for at skabe gode rammer for kunstneriske oplevelse gennem samskabelse, frivillighed og kulturelt iværksætteri.

Vi har taget et aktivt valg om at bidrage til uddannelsesområdet ved at modtage studiepraktikanter. Vi vil gerne bidrage med at give de studerende en mulighed for at afprøve deres nyerhvervede kompetencer i et praksisnært miljø med vejledning fra en fagligt relevant vejleder. På den måde holder vi os også orienterede om nyeste trends indenfor fx kommunikations- og kulturproduktionsområdet.

Det er vigtigt for os, at opgaverne er fagligt udfordrende, og vi følger op med løbende evalueringsmøder mellem praktikant og vejleder og har ofte studievejledere på besøg for at sikre det faglige arbejde. Vi tilpasser opgaver og arbejdstid med eventuelle studieaftaler såsom vejledermøder, kurser og opgaveskrivning og står desuden til rådighed for interview eller andet materiale til brug i eventuelle afsluttende studieopgaver.

Vores værdier for arbejdet med praktikanter handler om udvikling, tilstedeværelse og social ansvarlighed.

Praktikkontakt i 2020:  Amanda Berglund på amanda@huset-kbh.dk