volunteer

Ledige stillinger

PRAKTIK OG LEDIGE STILLINGER

Praktik

Vi søger løbende studiepraktikanter til Husets PR-team:

Kommunikationspraktikant til Huset-KBH (Deadline for ansøgning er udskudt til den 20. december 2018 – tiltrædelse jan/feb 2019)

Kommunikationspraktikant til Musikcaféen (Deadline for ansøgning er udskudt til den 20. december 2018 – tiltrædelse jan/feb 2019)

Praktikant til “Huset 50 år i 2020” – research, kommunikation og projektarbejde (Deadline for ansøgning er udskudt til den 20. december 2018 – tiltrædelse jan/feb 2019)

 

Vores politik og værdier ift. praktik i Huset-KBH

Som praktikant i Huset bidrager du ved at assistere Husets ansatte i deres arbejde for at skabe gode rammer for kunstneriske oplevelse gennem samskabelse, frivillighed og kulturelt iværksætteri.

Vi har taget et aktivt valg om at bidrage til uddannelsesområdet ved at modtage studiepraktikanter. Vi vil gerne bidrage med at give de studerende en mulighed for at afprøve deres nyerhvervede kompetencer i et praksisnært miljø med vejledning fra en fagligt relevant vejleder. På den måde holder vi os også orienterede om nyeste trends indenfor fx kommunikations- og kulturproduktionsområdet.

Det er vigtigt for os, at opgaverne er fagligt udfordrende, og vi følger op med løbende evalueringsmøder mellem praktikant og vejleder og har ofte studievejledere på besøg for at sikre det faglige arbejde. Vi tilpasser opgaver og arbejdstid med eventuelle studieaftaler såsom vejledermøder, kurser og opgaveskrivning og står desuden til rådighed for interview eller andet materiale til brug i eventuelle afsluttende studieopgaver.

Vores værdier for arbejdet med praktikanter handler om udvikling, tilstedeværelse og social ansvarlighed.

Praktikkontakt:  Christina Lykkegaard på christina@huset-kbh.dk