21.02 Kl. 20.00
ZAAR + support: UNA-LUGA
Musikcaféen

ZAAR er den Aarhusianske loop-artist Sara Flindts soloprojekt. Sammen med hendes to bandmedlemmer, skaber ZAAR en majestætisk og eksperimenterende lyd, som man ikke kan forestiller sig kun kommer fra tre musikere. ZAAR’s foranderlige univers indeholder agressive beats og synths, men formår stadig at nå lytteren med smukke og skrøbelige momenter med stor intensitet. Bandet består af Bjarke Amdrup (Kr4n) og Jonathan Ludvigsen (Athletic Progression).

ZAAR debuterede med en dobbelt single bestående af “Last Song” og “Foolish Ways” i 2017, hvor begge sange blev beskrevet som minimalistiske, modige, frigørende og skræmmende af den store musikblog Bands of Tomorrow. I sommeren 2018 har ZAAR været i studiet og indspille det, der nu er blevet til debut EP’en ‘Lost My Sense of Humor’ i Ocean Sound Recordings i Norge. EP’en er sat til at udkomme i begyndelsen af 2019.
Den første smag på EP’ens indhold kom allerede den 1. november i form af singlen “For A While”. Udover singlen har ZAAR udgivet to live sessions med “Holding Your Hand” og “You Don’t Know” og spillet på flere festivaler blandt andet SPOT Festival, G! Festival på Færøerne, Rockwood Music Hall i New York and Iceland Airwaves.

Support: UNA-LUGA

UNA-LUGA er en pige fra Finland i en drøm, hvor tid er elastisk og delfiner og mennesker hænger ud som venner. 
Hun elsker swimmingpools, sodavand, palmer og lyst brød. Keep dreaming baby <3

Bag pseudonymet UNA-LUGA er sangskriveren og produceren Frederikke Krebs Bahn. Hendes musik kan bedst beskrives som drømmende stener-pop og hendes debut-EP ‘Tropical’ er bl.a. blevet taget godt imod af P6 BEAT og Bands of Tomorrow.

 

21.02 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
ZAAR + support: UNA-LUGA
Musikcaféen