01.03 Kl. 20.00
YODOK ||| + support: Gullo Gullo
Musikcaféen

Når man sætter tre fine eksponenter af moderne, fremtidsrettet og eksperimentel musik i samme rum, er håbet, at noget helt specielt bliver resultatet. YODOK III er præcis det, alle tre genkendelige af deres bidrag og alligevel tvunget til at gå ud over det, af de to andre. YODOK III er primært et studie i avantgarde, men elementer af genrer, der er så forskellige som jazz, (post-) rock og endda klassisk kan høres spille hver sin rolle i dette sindsbøjende lyd-tæppe.

YODOK IIIs debut LP blev udgivet til verdensomspændende kritisk anerkendelse på Tonefloat’s New Wave Of Jazz-aftryk. Opfølgeren og den episke vinyl “The sky flashes, the great sea yearns”, blev udgivet i 2015 og er en ægte tour-the-force. I løbet af bare tre dage i Sunny Side Inc.-studiet i Bruxelles udførte YODOK III et sæt af fire improviserede stykker af ren skønhed, magt og harmoni, med genreblandinger af post-rock, avantgarde, freejazz og shoegaze i en harmonisk glød af ren lyksalighed. Belgiens Consouling Sounds udgav deres majestætiske forestilling på Dokkhuset i Trondheim på cd i 2016.

Support: Gullo Gullo
Gullo Gullo griber ud efter stjernerne og søger efter en vej gennem sølet iført dansesko og aggressivt glinsende nyrock. Lydbilledet har til tider svært ved at finde fast form. Metal, hardcore, freeform, dance band, universal rock osv. Alt klemt sammen til en gul snebold på vej ned af bakke i høj, kosmisk imploderende fart. Det er et landskab der dannes. Det er psykogeografi. To foranderlige guitarer, et blinkende trommesæt og en sanger der forsøger at bryde igennem bandets gennemfrosne jordhav af lyd. En Ole Lukøje-skikkelse af størknet lava og menneskeligt tab. Det er nat. Det er dag. Det er rå måne der høstes. Den indre maskines menneskelighed. Vi er alle så forbandet små på denne døende klode.

Gullo Gullo består af Jesper Bagger Hviid (Broder), Anders M. Jørgensen (Slægt), Axel Green (Kamp) og Anders Jørgen Mogensen (Kloak). Debutalbummet RAW Moon er indspillet i Mayhem, København og udkommer 11/2 via Escho.

FB: https://www.facebook.com/gullogullogullo/
Lyt: https://youtu.be/4XCFjgFs1TI
https://youtu.be/qnk8nueSfJw

01.03 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
YODOK ||| + support: Gullo Gullo
Musikcaféen