30.03 Kl. 20.00
Wood Chips + L.T. Valentin
Musikcaféen

Wood Chips
Nogen kender Andreas Asingh som personen bag Slowolf, en mand i bar overkrop med store sværd, hård hiphop og gæster som Raekwon fra Wu-Tang Clan på lydsporet. Andre kender ham som manden bag shoegaze-bandet SMALL, der indtog hitlisterne såvel som P3’s uundgåelige. Men det er nok de færreste, der forestiller sig Andreas Asingh siddende på et faldefærdigt landsted langt ude i Mols Bjerge med en guitar i hånden og indspille drømmende vokaler til banjo-præget countrymusik. Wood Chips er et vendepunkt for Asingh, der selv betegner musikken som ‘økologisk’. Rent musikalsk læner Wood Chips sig op ad country og folk, men som altid låner Andreas Asingh fra mange andre genrer og skaber dermed sit helt eget særegne og på sin vis meget genkendelige univers. 

Support: L.T. Valentin

Med en rusten stemme, en guitar og en harpe skriver han sange om det at tilpasse sig et strømlinet samfund og dets forventninger. Sangene handler om kampen for en plads under solen, kærlighed og om at være ude af trit med verden omkring sig. Med ydmyghed og et blink i øjet sætter L. T. Valentin musik til nogle af outsidernes stemmer.

Troubadouren er født og opvokset i det vestjyske. Hans folk-inspireret musik har taget ham fra de små barer til SmukFest, SPOT og diverse andre festivaler.
Det borgerlige navn er Lasse Tarp Valentin, og han udgav i foråret 2017 sin debut EP “Tilstande i Øst og Vest”. Sidenhen har han været i rotation på P6 Beat, turneret flittigt både solo og med band, og været en af de udvalgte i Karrierekanonen 2018.

L. T. Valentin henter inspiration fra sangskrivere som Neil Young, Bob Dylan, Damien Jurado, Richard Swift og Kevin Morby.

I februar udgav han sit nye album ”Villerst Minde”. Om dét siger han: “Jeg har arbejdet på den nye plade i snart et år. Der skete en masse ting i mit liv, som udsatte indspilningerne, men det var for det bedste. Jeg glæder mig til at præsentere en plade, som både er akustisk og med mit band De Fremmede. Pladen er en samling af sange, som beskriver følelser, skæbner og holdninger der ikke bliver accepteret i et mere og mere strømlinet samfund. Jeg ønsker at fortælle en side af dagens Danmark, som er tabubelagt i høj eller mindre grad. Om druk, angst, tvangstanker og selvdestruktivitet, men også om håbet for, at vi alle har en plads under solen. Med eller uden accepten fra omgivelserne. Det er sange med udgangspunkt i mig selv, men også betragtninger af mine omgivelser.”

Pladen er indspillet i L. T. Valentins eget studie “Hjemmelavet Pladestudie” på Islands Brygge i København med bandet De Fremmede bestående af Sune Chr. Thomsen (The Youth, The PowPow), Mads Lind (Martin Meincke), Jesper Ravn-Jensen (The Youth, Kippenberger), Johan Lajgaard Ovesen (Mescalin, Baby), Mads Graves Pedersen (Mescalin, Baby, Mother Lewinsky) og Nanna Sarah Vedel.

30.03 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Wood Chips + L.T. Valentin
Musikcaféen