24.01 Kl. 20.00
Wargirl (US) + Support: LEW
Musikcaféen

WARGIRL er et amerikansk band med rødder i det solrige Long Beach, California. Bandet blev startet af produceren Matt Wignall, og fik en fantastisk start til Clouds Hill Festival i Tyskland, og med deres debut-EP “Arbolita”. I oktober 2018 var WARGIRL klar til at udgive deres selvbetitlede debut-album gennem netop Cloud Hill. Wignall skabte bandet med ideen om at vise verden “the sound of Long Beach”. Det seks mand store band består af forsanger Samantha Park, bassist Tamara Raye og Enya Preston på keys. Lyden bygges op af yderligere to percussionister, Eric Diego Nieto og Jeff Suri, der tilfører bandet en kant af funk, afropop og disco. Bandet fuldendes af Matt Wignall på guitar.

Ligemeget hvor du hører eller ser os, vil vi altid fremstå som en meget alsidig og forskellig gruppe mennesker. Men hvor mange steder måske ser os som et meget farverigt band, er vi faktisk et typisk Long Beach-band. Ingen andre lyder som om, men alligevel lyder vi, som de omgivelser vi kommer fra,” fortæller Matt Wignall.

WARGIRL er på denne måde et forbillede for diversitet og åbenhed. Et album som bandet mener, at samfundet i dag virkelig har brug for. Specielt fordi diversitet ikke kun ser bedre ud – det lyder også bedre!

24.01 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Wargirl (US) + Support: LEW
Musikcaféen