03.10 Kl. 20.00
Uniradioen præsenterer: KÅ + Trashi
Musikcaféen

har store ambitioner om at bidrage med et nyt spin på, hvordan rap kan lyde i dag. Han skiller sig ud fra mængden og følger ikke nødvendigvis en særlig trend. Han er tro mod sine instinkter, hvor fokus er at bruge musikken som et outlet for sine følelser og liv. KÅ befinder sig i en konstant organisk musikalsk udvikling og samler op på eksistentielle, følelsesmæssige emner, hvilket kendetegner KÅs måde at skrive musik på. Han bryder med traditionelle, basale normer og familiemønstre, hvor man ikke taler om følelser, men bare følger strømmen. Han er karakterfast og insisterende og går ikke på kompromis med sin lyd eller sit tekstunivers. Produktionerne er en sammensmeltning af lyden fra 90’ernes og nutidens hip hop og essensen af KÅ er drømmende produktioner, stærke tekster, ørehængende omkvæd og melodisk rap. 

Rapperen KÅ er født og opvokset i Danmark til en engelsk mor og en indisk far. Han begyndte sin musikalske rejse i 2011 som rapper under navnet Kay, hvor han var en del af grime-kollektivet Udkanten, der ud over ham bestod af Larry og Aestethic (Emil Kruse). Senere hen blev navnet Kay udskiftet til KÅ og en mere melodisk tilgang til hip hop fulgte med. 

I april i år udkom KÅs debut-ep “Skybrud”, der udover flere singler i rotation på DR P3, også fik disse ord med på vejen. 
Kå er en del af en ny dansk bevægelse, der aktualiserer hip hoppens lyriske kvaliteter… den skarpe hverdagspoesi holder fast i den sproglige nerve, der giver ungdomsfølelserne dybde“. Soundvenue ****

Hans fine debut Skybrud vokser med gennemlytningerne, hvor sprogblomster og dybfølte tekster vokser ud af de kantede beats og autotunede omkvæd… lille forløber til noget, der kan blive stort.” GAFFA ****

Ud over rollen som artist, producerer KÅ også for en række store danske artister og står bl.a. bag Marwans kommende album, ligesom han producerer sammen med Emil Kruse. 

Trashi laver dansk moderne musik med lyriske godbidder fra rapperen Anders samt fængende omkvædsmelodier af Nico. Bag musikken er Christian Bach, som har talent for at skabe pop/urban beats, der rammer lige, hvor de skal. Den danske trio lader deres sange fortælle om en persona, der ikke kan finde ud af, hvad kærlighed er, samt de valg, der bliver taget ud fra det udgangspunkt.

03.10 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Uniradioen præsenterer: KÅ + Trashi
Musikcaféen