27.02 Kl. 20.00
Uniradioen præsenterer: Betty Bass + Favor
Musikcaféen

UNIRADIOEN PRÆSENTERER
Uniradioen og Musikcaféen i HUSET-KBH har gennem en årrække samarbejdet om at præsentere de nyeste og mest aktuelle navne fra det nordiske vækstlag. På tværs af genrer kuraterer Uniradioens musikredaktion hvert semester tre aftner, hvor de præsenterer bands og solister, som særligt har fanget deres opmærksomhed og vist potentiale.

Arrangementerne præsenterer de udvalgte bands i Musikcaféens intime rammer, og du har som publikum mulighed for at stå ansigt til ansigt med nogle af morgendagens mulige store stjerner! Tidligere har navne som Patina, Schultz & Forever, mags, Bisse, Shy Shy Shy og Fugleflugten været på plakaten.

Endnu en gang åbner Uniradioen op for koncerter i Musikcaféen. Vi er spændte på at præsentere musik i den nordiske undergrund – denne gang med Favor og Betty Bass.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Betty Bass: Danmarks nye soulstjerne. Sådan lyder overskriften på booking-sitet, og vi er meget enige. En anden overskrift på mødet med 23-årige Betty kunne være A Natural Beauty. Den naturlige skønhed slår nemlig igennem på alle områder: I hendes sind, i hendes tilgang og ikke mindst i hendes fantastiske klang. Hun møder verden med et åbent sind. Hun er ukompliceret og ligetil, romantisk og har let til tårer. Hun er likeable. Men hun har også noget på hjerte, og musikalsk er kravet til egen formåen kompromisløst. Betty har udgivet to singler, men har flere i ærmet. Det får du en forsmag på denne aften.

Favor er gået fra omrejsende troubadour til alt-pop indie darling med kombinationen af hans smittende melodier og rytmiske instrumentering. Musikken skaber en throwback poplyd med nutidig sofistikering, der har fået blogs og musikmagasiner til at sammenligne ham med britiske The 1975 og Kindness. Favor har opbygget en loyal fanskare med sin ekstroverte live optrædener i forlængelse af den roste 2018 EP “Lightweight For The Heavyhearted.” Han fulgte op med sin anden EP i oktober 2019, der inkluderede den web-hypede single Wiki, der for alvor trak den danske sangskriver ind i indiepoppens større liga og sat scenen for udgivelsen af Favors debutalbum i marts 2020.

27.02 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Uniradioen præsenterer: Betty Bass + Favor
Musikcaféen