07.03 Kl. 19.15
Til Jobsamtale
Vox
køb billet i døren

Hvad gør du, hvis din telefon pludselig går i sort og ingen vil reparere den, din kæreste skrider med alle dine IKEA-møbler og ingen vil ansætte dig uanset din uddannelse eller joberfaring?

Til Jobsamtale er en enmands-revy med det lokale band fra jobcentret, der giver publikum svaret på disse spørgsmål. Med inspiration fra dramatiker Jaris Gerups virkelige liv som nybagt far og nyuddannet læge vil Hverdagsprofeterne med forestillingen præsentere en moderne Job og bearbejdelsen af hans konstante modgang og lidelser. Det er et personligt satirisk selvportræt af hovedpersonen og enhver person, der har prøvet eller vil prøve at miste fodfæste i tilværelsen. 

Stykket er baseret på Jobs Bog, der udover at være en af de mest kendte og omdiskuterede tekster i det Gamle Testamente, handler om en mands uforskyldte lidelse på grund af en guddommelig overmagts ‘kreative retfærdighed’. Job minder os om, at selv Guds bedste barn eller rettroende systemtilhænger kan blive ofret på samfundets hellige alter.

Medvirkende: Jaris Gerup
Manuskript og idé: Jaris Gerup
Instruktør/dramaturg/kreativ producent:  Karen Zenia Hal Hermansen
Musik: Morten Bæk Nielsen, Mathias Kirkegaard & Andreas Høier
Scenografi: Anna Zoé Hal Hermansen 
Teknik & lysdesign: Oskar Jankovic
Afvikling: Eskild Soldal Eriksen
Foto: Christian Malik Lynnerup

Varighed: 60 minutter

Tak til Snabslanten, Teatergrad, Teaterhuset og HUSET-KBH.

07.03 Kl. 19.30 / Dør Kl. 19.15
Til Jobsamtale
Vox


  • Dør 75kr