27.11 Kl. 20.00
The Mauskovic Dance Band (NL) + DJ: ANTHON STACKS
Musikcaféen

The Mauskovic Dance Band 
The Mauskovic Dance Band er en hypnotisk og dansabel blanding af space disco, cumbia og afro-caribiske rytmer. Efter at have turneret intensivt i tre år som bandmedlem i Jacco Gardner og Eerie Wanda, besluttede multiinstrumentalisten og produceren Nicolas Mauskovic sig for, at det var tid til et nyt kapitel. Han eksperimenterede i et par måneder med sine brødre i sit hjemmestudie i Amsterdam, hvilket resulterede i The Mauskovic Band. Med tilføjelsen af den colombianske cumbia-trommeslager Juan Hundred var bandet komplet og siden 2017 har de spillet op til dans på utallige festivaler i hele Europa.

I maj 2019 udkom deres første album via det toneangivende pladeselskab Soundway Records, der særligt har fokuseret på vestafrikansk highlife og afrobeat, og den sydamerikanske musikscene i nyere tid med udgivelser af bl.a. Bomba Estereo og Meridian Brothers.

DJ: Anthon Stacks
Anthon P. Nymark er radiovært på ”World News” på Heartbeats, der udforsker ny musik fra forskellige hemmelige genrer og scener omkring i verden. Derudover er han ejer af pladebutikken Palmspree, producer og DJ. I sine DJ-sets tager han, under kunstnernavnet Anthon Stacks, lytteren med på en rejse igennem musikhistoriens hemmelige perler.

27.11 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
The Mauskovic Dance Band (NL) + DJ: ANTHON STACKS
Musikcaféen