21.09 Kl. 20.00
The Holydrug Couple (CL) + Support: The Cosmic Rabbit Holes
Musikcaféen

Den chilenske psych-pop duo vender tilbage til København igen med ny plade i bagagen, udgivet på det anerkendte label Sacred Bones Records. Duo’en er bl.a. blevet sammenlignet med navne som Jagwar Ma og Tame Impala.

The Holydrug Couple blev født for 10 år siden i et hus i udkanten af Santiago i Chile, da Ives Sepúlveda Minho og Manuel Parra begyndte at spille musik sammen. Her lidt over et årti senere, har de udgivet albummet “Hyper Super Mega”, som er kulminationen på hvad de har lært som band gennem årene.

Albummet er inspireret af de klassiske pop-mesterværker fra 60’erne og 70’erne fra bl.a. The Beatles, The Beach Boys og Fleetwood Mac. Duo’en er gået til pladen med deres unikke sans for psych-pop og bygget videre på succes’erne med “Noctuary” og “Moonlust”.

Ifølge duo’en er “Hyper Super Mega” det bedst producerede og mest vellydende album til dato, fordi de har investeret i nyt gear, sammenlignet med tidligere udgivelser, der er blevet skabt på et smalt budget. Sepúlveda har udtalt, at det havde afgørende betydning: “It gave me a wider palette of sounds that I wasn’t aware of. That helped me to center more on details and the different emotions that different sounds and ways of singing can give you.” 

Gode eksempler på hvordan den lydmæssige palette er blevet udvidet er sange som “Waterfalls” og “I’ll Only Say This”, der tegner et mere storladent pop-univers end tidligere.

SUPPORT: The Cosmic Rabbit Holes.

The Cosmic Rabbit Holes er en ny dansk psych-gruppe centreret omkring sanger og sangskriver Aske Kristiansen. Gruppen leverer et unikt blend af hypnotiske grooves, retroficeret psykedelisk spacerock og højstemt alternativ rock.

Resultatet bliver et på samme tid direkte og drømmende, stramt og udsvævende udtryk, der inviterer lytteren ind i en verden af psykedeliske visioner og afgrundsdybe sorte huller.

1.singlen Flowers omhandler den presserende nødvendighed af at vende et neutralt og ærligt blik indad – og se hvad der sker. Som oftest en ubehagelig og dog dybt mystisk og underfundig proces, der forsigtigt prikker døden på skulderen og stiller spørgsmålene om hvem vi er og hvad fanden vi laver her ”so close to the sun with nowhere to run” på en kugle, der roterer om sig selv med 1670 km/t og rundt om solen med 107200 km/t i et solsytem, der bevæger sig rundt om mælkevejens centrum med 800000 km/t i en galaxe, der bevæger sig med 470000 km/t som del af en galaxehob, der bevæger sig med 2200000 igennem rummet.

Videoen til Flowers er en hyldest til dansk børnefjersyns helt egen supermand Jørgen Clevin og hans arbejde og er inspireret af både stumfilm og dukketeater.

21.09 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
The Holydrug Couple (CL) + Support: The Cosmic Rabbit Holes
Musikcaféen