20.09 Kl. 20.00
Swindler + Support: Danger of Men & Murderbird (S)
Musikcaféen

SWINDLER er en legeplads for et erfarent firkløver på den danske rock- og metalscene. Gruppen består af ingen ringere end frontmand og rytmeguitarist Esben Elnegaard Kjær Hansen samt trommeslager Mike Park – begge aktive hos de danske thrash-konger i HATESPHERE. Bassen varetages af Ask Fogh kendt fra sin tid i en af dansk rocks enfant terrible, ROCK HARD POWER SPRAY, og på lead guitar finder vi Steffen Smith, som var live-session for SURFACT. Tilsammen har kvartetten over 50 års erfaring, udgivet op mod 20 plader og spillet hundredevis af koncerter på flere kontinenter.

 

SWINDLER så dagens lys i foråret 2014 og har siden udgivet to EP’er, varmet op for bl.a. BLACK LABEL SOCIETY og LIFE OF AGONY og har spillet flere festival- og klubkoncerter. Disse bedrifter til trods markerer 2019 med udgivelsen af debutalbummet ‘The Game is Rigged’ det reelle startskud for bandet.

 

SWINDLER spiller riffbaseret metalrock med fængende omkvæd, fede soli og samfundsmæssige tekster. Der er med andre ord skrald på guitarerne, bund i bassen, smæk på trommerne og rasp på vokalen. Sangskrivningen er i særklasse på den danske scene, og der lægges tydelig vægt på det fede riff og det fængende omkvæd. Rytmegruppen svinger bundsolidt, og Smiths overlegne soli er kronen på rockværket. Det er derfor svært at forestille sig andet, end at dette jernfirkløver bliver en magtfaktor på den danske rockscene i de kommende år.

 

Swindler er:

Vokal & Rytmeguitar – Esben Elnegaard Kjær Hansen

Lead guitar – Steffen Smith

Bas – Ask Fogh

Trommer – Mike Park

20.09 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Swindler + Support: Danger of Men & Murderbird (S)
Musikcaféen