20.03 Kl. 20.00
Sugar Candy Mountain (US) + support: BÜNNI
Musikcaféen

Sugar Candy Mountains music er et space-age skud af psykedelisk pop og Tropicalia, der lyder som om, det kommer direkte ud af Phil Spectors’ ekkokammer. Hvis Brian Wilson havde taget syre på stranden i Brasilien, og besluttet sig for at indspille et album med Os Mutantes of The Flaming Lips, ville det lyde præcis som Sugar Candy Mountain.

Sugar Candy Mountain føles som noget hemmeligt, du har opdaget i en boks som du har fundet i din fars garage. Med en længselsfuld glød over sig og vintage inspireret lyd fyldt med fuzz guitar, lyse keys og vilde trommer. Forsanger Reiters uldne stemme crooner, mens Halseys ømme Lennon-agtige vokal er den perfekte makker. Indspillet med Jason Quever fra Papercuts, har Sugar Candy Mountain ramt en lyd, der lander komfortabelt mellem 60’ers Laurel Canyon-lykke og mere moderne produktion af Dave Fridmann (Flaming Lips / Tame Impala).

Support: BÜNNI
BÜNNI er en kunstner, der udforsker sangskrivning igennem kunst og poesi med en lo-fi æstetik. I et mix af billedlig lyrik og et legende lydunivers, eksperimenteres der med nærværende, og til tider drømmende kompositioner. BÜNNI’s værker emmer af en umiddelbar klar pop sensibilitet, der udover simpliciteten også rummer en særlig skøn melankoli.

Bag projektet “BÜNNI”, findes Bünyamin Eroğlu, der egenhændigt har skrevet, og indspillet, alt materialet til debutalbummet “Permanent Vacation”, som udkom den 13. November. Et komplet værk, der facetterer forskellige syn på længslen, kærligheden og døden. BÜNNI er blevet spillet på P6-BEAT og P3 og har været ‘Ugens Kanon’ hos DR’s Karrierkanonen.

20.03 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Sugar Candy Mountain (US) + support: BÜNNI
Musikcaféen