19.02 Kl. 17.30
SPIR event # 2
Balsalen

 

Tirsdag d. 19. februar er du inviteret til SPIR event i Huset:KBH.

SPIR events handler om at fejre og støtte op om mennesker med idéer til et socialt, kulturelt eller grønt initiativ. På aftenen får fire initiativtagere mulighed for at præsentere deres ide og opnå støtte, læring og tips fra aftenens gæster. Der er tale om low-key præsentationer uden flotte Powerpoint-shows og uden fancy businessmodeller, og en vigtig del af konceptet er, at alle skal kunne deltage. Vi opfordrer folk til at komme hinanden ved, lade sig inspirere af de mange gode ideer og dele ud af deres egne kontakter, ideer, feedback og gode energi. 

 

Program:

17:30 Dørene åbner. Drikkevarer kan købes i baren.

18:00 Judith fra Papmor, vinder af sidste event fortæller hvad donationerne er blevet brugt til

18:15 Fire initiativtagere præsenterer deres gode ide på 4 minutter efterfulgt af 4 spørgsmål fra salen

19:00 Spisning, feedback og tid til at stemme

20:00 Aftenens vinder annonceres og modtager aftenens donationer. Herefter snak og afrunding

21:00 Aftenen slutter

 

Vær opmærksom på, at vi kun har plads til 80 deltagere. Hvis der ikke bliver udsolgt inden eventet kan du tage chancen og blot dukke op.

Har du en god ide, du gerne vil præsentere til eventet? Så udfyld det korte ansøgningsskema, som du finder via vores hjemmeside.

Læs mere om SPIR kbh på www.spirkbh.dk

19.02 Kl. 17.30 / Dør Kl. 17.30
SPIR event # 2
Balsalen


  • Forsalg 50kr + gebyr - Køb billet
  • Billetter fås på donations-basis. Dette betyder, at du selv vælger, hvor mange penge, du vil donere. Vi har valgt donations-princippet for at sikre, at økonomi ikke er en barriere for deltagelse. Alle donationer til SPIR går ubeskåret til de ideér, der vinder ved SPIRs events. Din donation giver dig samtidig adgang til eventet, en stemmeseddel og en skål lækker suppe med brød. Vi foreslår en minimumsdonation på 50 kr.