25.01 Kl. 20.00
Of The Valley (CAN/DK) + Special Guest: Andy Jenkins
Musikcaféen

Of The Valley består af den canadisk fødte men dansk bosatte Brian Della Valle, der op-rindeligt flyttede til landet for at forfølge sine PhD-studier som hjerneforsker, men som i september 2018 udgav sit selvbetitlede og kritikerroste debutalbum.

De tankevækkende tekster og den dybe baryton-vokal smyger sig ind og ud af den fantasi-fulde og billedskabende musik. Med en insisterende puls og en stemning der bevæger sig mellem det intime og det nærmest overjordiske, skaber Of The Valley lydlandskaber, som på et splitsekund bevæger sig fra det rolige og fokuserede til det emotionelle og eksplosive.

I 2018 turnerede Of The Valley rundt i Europa i et solosetup med landsmanden Afie Jur-vanen aka Bahamas. I forbindelse med debutalbummet spillede bandets deres første dan-ske headliner i VEGA’s Ideal Bar. Her gav de en følelsesmæssig og eksplosiv koncert med fuldt band – og det er netop i dette setup, Of The Valley optræder, når de til vinter optræ-der i Musikcaféen i Huset-KBH.

 

Special guest: Andy Jenkins

Andy Jenkins er en amerikansk sangskriver fra Richmond, Virginia. Tidligere i år udsendte han albummet “Sweet Bunch”. Sangene på “Sweet Bunch” præsenterer Jenkins’ karakteristiske blanding af moderne, følsomme og beslutsomme melodier og tekster, bygget op i et behageligt folk-univers. 

Lyt til “Sweet Bunch” her: https://goo.gl/j1Zheu

25.01 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Of The Valley (CAN/DK) + Special Guest: Andy Jenkins
Musikcaféen