16.02 Kl. 20.00
Maggot Heart (SE) + Okkultokrati (NO)
Musikcaféen

MAGGOT HEART
MAGGOT HEART er skabt af den svenske sangerinde og guitarist Linnéa Olsson. Debut EP’en “City Girls” har skaffet projektet rosende ord fra anmeldere, siden udgivelsen i sommeren 2017.

I juli 2018 kom udgivelsen af ​​det længe ventede første album “DUSK TO DUSK”, endnu engang på Berlinbaserede TERATOLOGY SOUND & VISION.

“Dusk To Dusk“ er lyden af ​det blå lys om morgenen. Albummets lyd er mørk, monolitisk og melankolsk- vi får præsenteret et højdynamisk spektrum af lyd, der bygger fundamentet for en masse smadrede guitarer. De blander sig løbende og kæmper med en kraftfuld rytme sektion. “Dusk To Dusk” er et album, som er velinformeret af, hvad der er sket i musik siden slutningen af ​​halvfjerdserne, men alligevel viser en klar nyskabende side af projektet.

Dette er en meget personlig “alchemical blitz”, som gennem uortodokse tilgange og intense tekster fremhæver en bestemt slags “savagery” i rock and roll. Efter at være lanceret i 2017, har MAGGOT HEART hurtigt blevet til en af ​​de mest spændende og omtalte underjordiske rock-projekter i dag.

 

OKKULTOKRATI 
OKKULTOKRATI gør det til deres mål at rive rock ‘n’ roll regel-bogen i stykker og mose den sammen til ond kampmusik for fans af punk, d-beat, black metal og generelt dem med en forkærlighed for uslebne anthems leveret med uendelig stærk attitude. De har skabt et vildt ry for at putte elementer af forskellige genrer ind i deres giftige, forvrængede bryg, et træk der kan ses og høres på tværs af hele Black Hole Crew-kollektivet det omfatter Haust, Dark Times, Blood Suckers, Drugged SS og andre. Når den skærende kraft af deres melodier er sunket ind, har den vilde kvintet en tendens til at trække tæppet væk under det hele og sende deres sange rullende ind i et eksperimenterende og industrielt kaos, der yderligere viser deres evne til at fange lytteren i deres bjørnefælde.

16.02 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Maggot Heart (SE) + Okkultokrati (NO)
Musikcaféen