28.02 Kl. 20.00
L’Eclair (CH) + Perilymph (DE) | Vinterjazz
Musikcaféen

Det schweiziske band L’Eclair er en instrumental funkmaskine på seks mand. Deres lyd er nærmest taget direkte fra en intens biljagtscene i en Blaxploitation-film fra 70’erne med svævende keys og synths, groovy bas, wah-wah guitar, en god mængde bongotrommer og koklokke samt tight trommer.

L’Eclair vil på denne aften i Musikcaféen spille numre fra deres seneste plade ‘Sauropoda’ (2019), som er en opfølgning på albummet ‘Polymood’.
Bandet selv beskriver ‘Sauropoda’ som en sammenblanding af sprøde dansegulv-tracks, eventyrlige fortællinger og late night jams.

L’Eclair består af:
Sébastien Bui – International Keys
Elie Ghersinu – Dino Bass
Stefan Lilov – Broken Wah Guitar
Yavor Lilov – Bronto Kick
Quentin Pilet – Bongos Driver
Alain Sandri – Mellow Lifestyle and Congas
DJ Laxxiste – 440 FX

Support:
Perilymph (DE) er et fem-mand stort band bosat i Berlin, bestående af Fabien de Menou (guitar, synth, vokal), Nick Mangione (bas, vokal), Fabian Sliwka (trommer), Tim Landgren (guitar) og Mitchell James (keyboard, synth).

Deres musik kan bedst beskrives som blød, moderne psykedelisk rock, der er inspireret af den franske rockscene.
På samme tid er bandet stadig i udvikling og forholdsvis nyetableret. Perilymph begyndte først for alvor at spille koncerter forrige år og åbnede i den forbindelse shows for blandt andet Kikagaku Moyo, The Babe Rainbow, ORB og Elephant Stone.

Bandets debutalbum “I” udkom i 2017. Sidste år udkom opfølgeren “Deux”.

Spotify: https://spoti.fi/30mmy2R

 Koncerten er en del af den landsdækkende festival Vinterjazz. I år fejrer festivalen 20-års jubilæum og finder sted fra d. 6-29. februar 2020. Følg med i programmet på www.jazz.dk

28.02 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
L’Eclair (CH) + Perilymph (DE) | Vinterjazz
Musikcaféen