23.02 Kl. 20.00
Jean-Michel Blais (CAN)
Musikcaféen

Til februar gæster den canadiske pianist Jean-Michel Blais Musikcaféen med hans smukke og tryllebindende klaverkompositioner.
Tilbage i 2016 udgav han debutalbummet il, og i år har Blais udgivet opfølgeren Dans Ma Main.

Blair er vokset op i Quebec, og begyndte at spille klaver allerede som 11-årig, hvor han hurtigt begyndte at improvisere og skrive originale kompositioner. Med det tydelige naturtalent, blev Blais som 17-årig til Trois-Rivieres Musikkonservatorie, hvor han begyndte sin uddannelse som klassisk pianist.
Efter tre år på skolen begav Blais sig ud på nye udfordringer, og efter at have fået en andenplads i Cégeps en spectacle – en populær fransk-canadisk kunstkonkurrence – fik han foden inden for Quebecs store underholdnings-industri.
Blais havde dog ingen større planer om en karriere inden for musik, og flyttede til Europa hvor han boede i Barcelona og Berlin. Her var der lange perioder, hvor Blais let ikke rørte et klaver, og kun sporadisk skrev han musik i sin tid i Europa. Efter nogle år flyttede Blais tilbage til Canada, denne gang til Montreal, og her genopdagede han sin kærlighed til at komponere musik.

23.02 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Jean-Michel Blais (CAN)
Musikcaféen