01.02 Kl. 20.00
Irene + support: Lars Greve
Musikcaféen
IRENE
 
I klassisk rockformat med guitar, bas og trommer udforsker Irene et frit musikalsk udtryk der higer efter rockens energiske urkraft, jazzens legende finesse og noisemusikkens kaos-rum. Håndspillet krautrock, støj-eletro og ambiente passager finder ligeledes vej i hænderne på trioens medlemmer som alle er hyperaktive musikere på den danske scene. Trioen afsøger deres egen udgave af frit improviseret music hvor tempofyldt pikrock går hånd i hånd med bastard-syre og hektisk freejazz.
Bandet består af: guitarist: Lars Bech Pilgaard (Bisse, SVIN) bassist: Jakob Haubjerg (Luster, Sleep Party People) Anders Haaning (Masasolo, Darling Don’t Dance)”
 
 
SUPPORT: LARS GREVE
 
Lars Greve er saxofonist og klarinettist som gennem en årrække har markeret som en de mest nyskabende blæsere på den danske scene. Som solist har han udgivet Breidablik som medførte koncerter i Europa, Syd- og Nordamerika. Sidste år udgav han soloværket “dødedans” i 66 eksemplarer i samarbejde med billedhuggeren Ingvar Cronhammar.  Til sommer vil han være aktuel med et omfattende kunstnerisk portræt af Vestjylland skabt i samarbejde med kunstfotografen Fryd Frydendahl og en række borgere. De sidste år har han desuden samarbejdet med musikere som Aske Zidore, Annisette Koppel, Bon Iver, IceAge, Girls in Airports, Chris Cutler og mange flere.
01.02 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Irene + support: Lars Greve
Musikcaféen