03.04
HUSET 50 ÅR: Fredag
Huset-KBH

HUSET i Magstræde kan i april 2020 fejre 50 år som kulturhus!

 

I de sidste 50 år har de gamle bygninger, der før var lagerlokaler for virksomheden Sthyr og Kjær, ageret rugekasse for et hav af kulturelle aktivistiske bevægelser fra hippier, rødstrømper, punk og beat til 4-bølge-feminisme og klimaaktivisme.

 

HUSETs historie er omfattende og farverig, og den fortjener i den grad at blive hyldet sammen med de artister, kulturskabere og aktivister, der har gjort den så interessant gennem årene.

Fra den officielle fødselsdag den 1. april og fire dage frem dykker vi ned i nogle af de begivenheder, strømninger og personlige beretninger, der har formet og til stadighed former HUSET i dag. Programmet foregår på alle scener i hele huset, og på hver scene bliver et emne belyst både med talks/samtaler og kunstneriske indslag.

Entréprisen er 100 kr. pr. dag og giver adgang til alle Husets scener den pågældende dag med et væld af arrangementer. Idag (fredag) kan du bl.a. opleve:

  • Barbue og punkkultur” m. blandt andre Thomas Seifert
  • Live Movie Scores” m. Peter Kibsgaard, Thomas Hass, Carsten Skov og Larry Earman
  • De første Hippier” v. Peter Øvig med Peter Duelund og The FlowerPot Partyband bestående af TømrerClaus, Peter Ingemann og Dale Smidt.

Og meget meget mere.

Vi glæder os til at fejre HUSET og alle dets mange ”beboere” gennem de sidste 50 år sammen med jer!

PROGRAMMET OPDATERES LØBENDE – SÅ HOLD ØJE 😊

 

 

(OBS: Der er fri adgang til alle scener og shows de 4 dage – vær derfor opmærksom på begrænset kapacitet til de enkelte arrangementer og kom i god tid)

03.04 HUSET 50 ÅR: Fredag
Huset-KBH


  • Dør 100kr
  • Forsalg 100kr + gebyr - Køb billet
  • OSB! Denne billet garanterer ikke adgang til hver enkelt scene, da der er begrænset kapacitet - kom derfor i god tid.