29.03 Kl. 20.00
Hajk (NO) + support: De Lyse Timer
Musikcaféen

Hajks selvbetitlede debutplade skaffede dem bred anerkendelse langt udenfor Norge. Drama af den medmenneskelige slags er det, som Hajk er optagede af på sit kommende album. Hajks debutalbum fra 2017 fik ros af navne som Sigrid, Kimbra og Astrid S i samspil med den samlede norske musikpresse. Internationalt kastede medier som Line of Best Fit, The Independent og Clash Music sig over bandets særegne og uimodståelige popsange. Med en blanding  af analoge og digitale lyde, lejlighedsvist programmerede akkompagnementer på den ene side og liveband på den anden, tre forsangere og en håndfuld gæstemusikere gør Hajk alt i sin magt for at gennemføre sine ambitiøse idéer i musikken. 

For os handler det også om at vi længes efter mere medmenneskelighed og naiv kærlighed i en verden hvor det nogle gange virker som om dette er en mangelvare,” siger Hajk om albumtitlen ‘Drama’.

På scenen er Hajk et velsmurt musikalsk maskineri fulde af spilleglæde, groove og dynamik. Publikum får alt fra enkle men storslåede ballader til hængende uptempo popperler. Det bliver med andre ord garanteret at følelsesregistret bliver strukket i alle mulige retninger og at du ikke vil gå glip af en koncert med Hajk! 

Support: De Lyse Timer

Københavnske  ”De Lyse Timer” debuterede i 2017, med albummet ”Under En Anden Sol”, hvorfra singlen ”Blodmåne” tiltrak sig en del opmærksomhed i radio og diverse medier. Siden da, har bandet spillet rundt i landet på spillesteder, såvel som væresteder for hjemløse, i Thylejren, og Rigshospitalets Lukkede Psykiatriske Afdeling. I studiet har bandet sideløbende, indspillet nyt materiale, og er netop blevet signet på Target Records, som i foråret udgiver første single fra den kommende EP ”Blanke Blå”, der udkommer i efteråret.

Forsanger Andreas Sorgenfrei gæster denne aften Musikcaféen solo med en akustisk guitar, og afprøver nyt hidtil ikke hørt materiale, fra den kommende udgivelse.

29.03 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Hajk (NO) + support: De Lyse Timer
Musikcaféen