16.01 At 18.30
Gentænk! Live, gæst: Vincent F. Hendricks
Husets Biograf
Presale unavailable
GENTÆNK! er samtalerække om moderne videnskab og teknologi, set fra et humanistisk synspunkt. Samtalen optages og udgives som podcast. Vært er David Budtz Pedersen
 
Månedens gæst er forfatter og professor i formel filosofi Vincent F. Hendricks. Sammen med filosof Mads Vestergaard har Hendricks skrevet bøgerne Fake News og Reality Lost, om netop disse emner.
 
RESERVATIONER kan laves via mailen husetsbio.reservation@mail.dk. Skriv “GENTÆNK”, samt antal pladser der ønskes reserveret, I emnefeltet. Du modtager herefter en bekræftelsesmail så hurtigt som muligt. Hvis du har yderligere spørgsmål kan biografens bestyrer, Jack, kontaktes via jack.stevenson@mail.dk, eller på tlf: 20297013.
 
Vi tager kun imod kontakter eller mobilpay, ikke kreditkort. Billetprisen er 30 kr.
 
18:30 = DØRENE ÅBNER
 
19:30 = GENTÆNK! Live / I informationsalderen er opmærksomhed den nye valuta. Din opmærksomhed kan generere magt, penge og indflydelse. Jo længere den kan holdes, des bedre. Men menneskers opmærksomhed er flygtig og antallet af aktørerne der kæmper om den er kun stigende. Konkurrencen er hård og ofte må fakta se sig føjet af følelser og mavefornemmelser. Denne gang vil Gentænk sætte fokus på al den misinformation, de konspirationsteorier, populistiske narrativer og fake news der florerer på internettet, og som er designet til at fastholde vores opmærksomhed.
16.01 At 19.30 / Doors At 18.30
Gentænk! Live, gæst: Vincent F. Hendricks
Husets Biograf


  • Admission 30kr