31.01 Kl. 20.00
Genklang & Musikcaféen præsenterer: Dusin + Ravi Kumar
Musikcaféen

GENKLANG 

Musikcaféen og Genklang inviterer til en helt unik koncertoplevelse, og første runde af det nye Genklang bliver den 31. januar med Dusin og Ravi Kumar på programmet. Her får du som publikum det allerførste live-lyt på fortolkninger af kæmpe hits, og et helt særligt kig ind i maskinrummet hos de to spændende upcoming bands.

Aftnerne er ment som et alternativt bud på den typiske koncertoplevelse, og som unikke aftener hvor genrer nedbrydes, krydses og genopfindes. Genklang er for de nysgerrige og nørdede, der er klar på at opdage ny musik og udfordre sine egne opfattelser af genrer.


RAVI KUMAR

Ravi Kumar er en hårdtslående elektronisk rap-duo bestående af rapper Sharon Kumaraswamy og producer Aske Knudsen. Industrielle bass-lines, støvede marcherende beats og gimmicky samples giver deres undergrunds-rap en eksotisk kant, der med flabede tekster tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv. Emnerne serveres med en god portion velovervejet selvironi og humor, men har en seriøsitet og tyngde med sig, der hverken kan eller skal overses i det quirky univers Ravi Kumar opererer i.

Med deres tunge beats og progressive, grænsesøgende tekster er Ravi Kumar eksemplet på et kærlighedsbarn undfanget i en trippin ménage à trois i en forladt container mellem Peaches, M.I.A. og Vince Staples.

Catchy hooklines som “Fuck this shit, I’m gonna be a princess”, “Why you mother fuckers keep staring at my dick” og “I only make out with myself” samt et intenst og energisk liveshow gør, at Ravi Kumar sætter et overlegent aftryk på publikum, som kun de færreste inden for genren kan prale af.


DUSIN

Mads Vadsager & Jesper Nohrstedt, der udgør Dusin, mødte hinanden for første gang ved et tilfælde i 2016 da de blev tilfældigt parret i Bandakademiets Music Maker Camp. Umiddelbart var der ikke meget tilfældes eftersom Mads havde begået sig mest i sit eget elektroniske univers, mens Jesper kom fra den mere kommercielle del af musikbranchen. Men det gik hurtigt op for de to drenge at deres musikalske modsætninger var det perfekte match. Med Jespers øre for fængende vokal melodier, kombineret med Mads tekniske snilde og evne til at bringe de kantede element ind i det kommercielle, opstod pludseligt og ud af det blå et samarbejde der har varet ved lige siden og bliver ved med at overraske.

De virker mest af alt som en bundløs kilde af kreativitet og gå på mod. Det musikalske univers de to musikere har opbygget beskrives bedst som, tilbagelænet elektronisk popmusik. De jordnære og dansksprogede tekster suppleres af tekniske akkordprogressioner og velproduceret groovy beats i en elegant balancering mellem det kompromisløse og let tilgængelige. Alt sammen leveret med en ungdommelig glød og dansable vibes.

31.01 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Genklang & Musikcaféen præsenterer: Dusin + Ravi Kumar
Musikcaféen