13.11 — 17.11 Kl. 18.30
FØNIX
Xenon

Kom med på en rejse til stormagten USA, hvor to identitetsløse mennesker er ved at forsvinde og blive til en del af støvet i Arisonzas ørken. 

Søskendeparret Kieth og Stacy King bor i Globe, en lille forstad til Pheonix. De ejer intet; ingen penge, ingen venner, intet mål i tilværelsen, og de bor i et isoleret ingenmandsland langt fra samfundet og de herskende normer. Deres eneste vindue til verden udenfor er politimanden Jack, der af og til kigger forbi. Ligesom de to søskende er han også langsom i optrækket og uden det store at tage sig til. 

Men en dag sker der noget, som vender verden på hovedet for Kieth og Stacy: Kieth stjæler en kuffert fra lufthavnen
i Pheonix. Inden længe har de huset fyldt af fremmede menneskers kufferter, der indeholder tøj og personlige ejendele. For de to vokser tyveriet til en afhængighed af legen med identiteter. Legen bliver dog pludselig til alvor, da de to søskende åbner guvernørfruen Elanor Tanners kuffert – den indeholder nemlig en hemmelighed, der tvinger Keith og Stacy ud af deres lille boble og direkte ind i den konfliktfyldte verden, der før føltes så langt væk. 

FØNIX er en forestilling af Teater Kant. 

Efter forestillingen vil der være i teaterfoyeren være en gratis koncert med skuespiller og musiker Kristoffer Fabricius, der spiller nogle af hans nye sange.  

Medvirkende
David Trappaud Rønne
Irmelin Rode
Jan Ulrich Nielsen
Vincent Rygaard

Instruktør
Peter Mejndor

Har du købt billet til forestillingen ‘Tak for mad’, kan du købe billet til studiepris. 

13.11 — 17.11 Kl. 19.00 / Dør Kl. 18.30
FØNIX
Xenon


  • Dør 85kr
  • Forsalg 85kr + gebyr - Køb billet
  • Unge under 25, studerende og medlemmer af Teaterhuset kan købe billet til 65kr.