02.02 Kl. 20.00
De Underjordiske (Ekstra koncert)
Stage

Oplev et af landets mest hypede livenavne i Husets intime rammer, når De Underjordiske giver ekstrakoncert i Husets gamle teatersal på 4.sal. 

Bandet har siden forrige sommer helliget sig arbejdet med et nyt album, som nu eksklusivt luftes forud for udgivelsen til april. Året 2018 kan meget vel blive et stort år for De Underjordiske, som mere end nogensinde lægger an til at forny den danske rockscene.

De Underjordiske spiller dansksproget rock, der kombinerer 80’ernes guitarpop med 60’ernes psykedeliske lydmønstre. De bygger videre på 00’ernes indiegenrer og ånder liv i organisk, alternativt rock, som den lyder på dansk i 2017. Sangene pendulerer mellem fængende up-tempo numre og storladne melodier med tekster, der kredser om frigørelse, spiritualitet og kærlighed. De er følelsesbårne og overjordiske, hvilket trækker tråde til 60’ernes og romantikkens lyriske tradition.

De to guitarister, brødreparret Kristian og Andreas Bengtsen, startede sammen med forsanger Peter Kure bandet tilbage i 2012. Besætningen består i dag desuden af Thomas Brandt på trommer og Anders Hvass på bas. Gruppen brød for alvor igennem i 2015 med debutalbummet ‘Ind I Flammerne’ og har med et utal af koncerter opbygget et solidt rygte som et af landets fremmeste livebands. Anmelderroste optrædener på bl.a. Skanderborg og Roskilde Festival medførte i 2016 en nominering til Danish Music Awards som årets danske livenavn.

De Underjordiskes udgivelser er produceret af Simon Littauer.

02.02 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
De Underjordiske (Ekstra koncert)
Stage