06.03 Kl. 20.00
Beachy Records Label Night: NEIGH + SPRINGER + LAZY WEEKENDS
Musikcaféen

Onsdag den 6 marts slår Beachy Records i samarbejde med Huset i Magstrædet dørene op for en aften med live-musik. Beachy Records præsenterer en håndfuld af de signede artister, som vi tror, vil lægge den danske musikscene ned i 2019:

Springer er et soloprojekt, som skal sprænge rammerne for dansk pop. Bag Springer står Jakob Emil Lamdahl, som i sine tidligere bands (Gäy, Værket, Marching Church) også har eksperimenteret med form og genrer. Værket har blandt andet modtaget forskellige anmeldelser, hvor de er blevet rost for at tænke nyt og bruge og blande diverse elementer. Springer er en højenergisk og karismatisk frontfigur, og vi lover, at I ikke bliver skuffede.

Det er den 23 årige Patrick Slivsgaard Christensen der står bag navnet Neigh. Neigh er elektronisk r’n’b blandet med mere poppede musiske greb. Det er melankolske kærlighedssange der beskriver universelle tilstande, men som også tager tematikker om unge homoseksuelle op. Neigh er indlevende og dragende på en scene, og hans fuldstændig vidunderlige stemme efterlader ikke et øje tørt.

Bag navnet Lazy Weekends og figuren “Lazy the Sloth” står Thomas Nielsen – en ung dansk producerende artist, som har haft en eksplosiv start på karrieren. Lazy Weekends har allerede på nuværende tidspunkt arbejdet med nogle af de største navne i musikbranchen, og streamet mere end 10 millioner på sine første to singler. Lazy Weekends vil runde aftenen af med et dj-set, der nok skal sende publikum opløftede og bekymringsfrie ud i de Københavnske gader.

 

Beachy Records er et underselskab til Sony Music Danmark etableret i 2017 med Ronni Vindahl som medejer. Ronni Vindahl er et kendt navn indenfor den danske musik branche. Vindahl har blandt andet produceret MØs første album No Mythologies to Follow og arbejdet med navne som Kendrick Lamar, Diplo, Avicii mm.

 

06.03 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Beachy Records Label Night: NEIGH + SPRINGER + LAZY WEEKENDS
Musikcaféen