26.01 Kl. 20.00
4 Guys From The Future + support: Blitzkrig
Musikcaféen

4 Guys From The Future er tilbage i dansk musik og med større kunstneriske ambitioner og mere på hjerte end nogensinde. Den 9.november udkommer det 3. fuldlængde album Headspace som løfter bandet op på et helt nyt ambitionsniveau.

Ordet Headspace kan forklares som: ”Unscheduled time for reflection and thinking” og det er tænkt som et brud, en pause, en time-out. Dette antyder at der er højt til loftet hos den danske indiegruppe som ledes af frontmand og sangskriver Bjarke Porsmose. Det er 4 år siden bandet sidst har spillet koncerter og albummet har taget lige så lang tid at lave. Om det tematiske omdrejningspunkt for pladen siger Bjarke Porsmose:

Vi ville skrive om den verden vi lever i – det andet årti i det 21.århundrede og gennem det bredest mulige perspektiv. De høje ambitioner tog tid at opnå, for det skulle være perfekt i sin egen form” siger Bjarke og fortsætter om pladens tema: ”Der eksisterer universelle idéer og viden der gælder for ethvert menneske på planeten og det er noget vi efter min mening ikke taler nok om, så det handler pladen om.”

Et ”nordisk” udtryk med blik for udlandet

4 Guys From The Future er en indiegruppe, der også rammer ned i en nordisk ”sound”. Bandet sammensætter elegant smukke melodier, stilistisk legesyge med modne og gennemarbejdede produktioner. Når disse elementer bringes til live opstår den tankefulde og melankolske stemning der forbindes med det skandinaviske temperament. Men bestemt også en sound der har til hensigt at pege kunstnerisk langt udover Skandinaviens grænser.

4 Guys From The Future har siden deres debut i 2010 gjort sig godt bemærket i både ind –og udland. De har spillet på store scener i nordeuropa og tourneret gentagne gange i både Danmark og Frankrig hvor albummet også udgives og føres frem af bl.a Boogie Drugstore.

SUPPORT: BLITZKRIG 

Support: Blitzkrig
 
Blitzkrig er en trio bestående af Peter Hylle, Matthias Smidt og Simon Møller Eliasson. Sammen laver de dansksproget musik lige ind i folkesjælen. Trioen dyrker det store lydbillede, de tør det med følelser og guitarsoloer. Lyden bæres af en pulserende bas og et vedholdende beat. Temaerne og oplevelserne bunder i bandets egen opvækst og ungdom i Danmarks nordvest (Thy). Havet, klitterne og de åbne vidder gav bandet plads til de store og voldsomme følelser. Der har været mange branderter og længselsfulde skrig ud over havet. Følelserne har fået frit spil på cyklerne med ghettoblaster og hemmelige cigaretter rundt omkring på villavejene.
 
Nu bor alle tre medlemmer af Blitzkrig i Københavns nordvest. Her er udsynet ikke længere end til den næste grå betonmur, til gengæld er der plads til begæret, nydelsen og fornægtelse af begge dele. Alt det og meget mere handler Blitzkrig og deres musik om.
26.01 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
4 Guys From The Future + support: Blitzkrig
Musikcaféen