Skab Events

Lav dine egne events!

I Huset har du mulighed for at lave dine egne events og festivaler – både på egen hånd og med rådgivning fra Husets administration og brugere.

 

Vi arbejder med tre muligheder for co-creation og samskabelse:

Co-creation / Samskabelse

Huset-KBHs brugere initierer mange nye projekter, events og festivaler og søger altid nye samarbejdspartnere og muligheder. Så tag endelig fat i os, hvis du har lyst til at bidrage og samskabe. Vi går meget ind for co-creation og samskabelse, da det er vores erfaring, at der opstår noget helt specielt, når man inddrager flere.

Samarbejdspartner / Rådgivning

Hvis du har et fedt projekt, et event eller en festival, men måske mangler en venue og/eller en samarbejdspartner til at hjælpe med at løfte projektet, så kontakt os endelig. Vi hjælper med rådgivning, planlægning, afvikling mm. Vi går meget ind for co-creation og samskabelse, da det er vores erfaring, at der opstår noget helt specielt, når man inddrager flere.

DIY

Hvis du har et fedt projekt, et event eller en festival, som mangler en venue er du velkommen til at kontakte os. Vi har flere muligheder for udlejning, bargarantier mm. Måske kan vi endda blive samarbejdspartnere og være med til at gøre projektet endnu federe! Vi går meget ind for co-creation og samskabelse, da det er vores erfaring, at der opstår noget helt specielt, når man inddrager flere.

 

Kontakt os