Frivillig projekt i Huset

Frivillige projekter

Frivillige projekter

Huset er et sted, hvor gode ideer for plads til at vokse og blive ført ud i livet. Som frivillig har du mulighed for at komme med ideer til nye til frivillige-projekter i Huset. Her på siden kan du se et udpluk af nogle af de frivillige-projekter som Husets egne frivillige har været med til at starte.

 

SUMMER IN THE CITY FESTIVAL

Summer in the City Festival er en 3-dages musik festival drevet af en håndfuld Husets frivillige. Festivalen blev grundlagt i 2015, da flere af de frivillige kunne se et ubrugt potentiale i Husets gårdhave, og de besluttede sig derfor for at undersøge, hvordan gårdhaven kunne anvendes som scene. Festivalen sætter fokus på de nyeste navne fra det musikalske vækstlag, hvor man kan opleve bands, som er på kanten til deres store gennembrud. De frivillige har fået vejledning og støtte fra Huset, men har selv været ansvarlige for planlægning, markedsføring, eksekvering, afvikling og evaluering af festivalen. Festivalen har været en stor succes og på årsbasis gæster cirka 20 bands og 1000 gæster Husets gårdhave i forbindelse med Summer in the City Festival.

BYHAVEN I MAGSTRÆDE – ET URBANT ÅNDEHUL

Byhaven i Magstræde er et projekt, som blev etableret af en gruppe frivillige, som ønskede at skabe et urbant åndehul i gårdhaven mod Magstræde. Gården havde tidligere været uanvendt og trængte til en kærlig hånd og en masse nyt liv. Projektet går på tværs af Huset og de frivillige foreninger, hvor der er frivillige fra forskellige foreninger og Husets bargruppe, som alle har været med til at renovere gården og skabt et nyt byrum, som kan anvendes af alle.

Huset 50

I forbindelse med fejringen af Husets 50-års fødselsdag i 2020, har vi i Huset eftersøgt materialer i form af gamle billeder, plakater, avisudklip mm. som gæster af Huset har samlet i løbet af årene. Alt dette materiale, både det Huset selv lå inde med og det som privat personer har doneret til Huset, har en folk frivillige sagt ja til at sortere og arkivere, så alt den fantatiske historie der er forbundet med Huset ikke spildt.