Frivillig-projekter I Huset urban-garden

Frivillig-projekter

FRIVILLIG-PROJEKTER I HUSET

Huset er et sted, hvor gode ideer for plads til at vokse og blive ført ud i livet. Som frivillig har du mulighed komme med ideer til nye tiltag frivillige-projekter i Huset. Her på siden kan du se et udpluk af nogle af de frivillige-projekter, som Husets frivillige har været med til at starte.

SUMMER IN THE CITY FESTIVAL

Summer in the City Festival er en 3-dages musik festival drevet af en håndfuld Husets frivillige. Festivalen blev grundlagt i 2015, da flere af de frivillige kunne se et ubrugt potentiale i Husets gårdhave, og de besluttede sig derfor for at undersøge, hvordan gårdhaven kunne anvendes som scene. Festivalen sætter fokus på de nyeste navne fra det musikalske vækstlag, hvor man kan opleve bands, som er på kanten til deres store gennembrud. De frivillige har fået vejledning og støtte fra Huset, men har selv været ansvarlige for planlægning, markedsføring, eksekvering, afvikling og evaluering af festivalen. Festivalen har været en stor succes og på årsbasis gæster cirka 20 bands og 1000 gæster Husets gårdhave i forbindelse med Summer in the City Festival.

BYHAVEN I MAGSTRÆDE – ET URBANT ÅNDEHUL

Byhaven i Magstræde er et projekt, som blev etableret af en gruppe frivillige, som ønskede at skabe et urbant åndehul i gårdhaven mod Magstræde. Gården havde tidligere været uanvendt og trængte til en kærlig hånd og en masse nyt liv. Projektet går på tværs af Huset og de frivillige foreninger, hvor der er frivillige fra forskellige foreninger og Husets bargruppe, som alle har været med til at renovere gården og skabt et nyt byrum, som kan anvendes af alle.

FRIVILLIG BOOKING-GRUPPE

Booking gruppen består af en gruppe af frivillige, som i fællesskab booker kunstnere til Huset. De frivillige er selv ansvarlige for booking af artister, promovering af eventet og andre lignende opgaver. Booking-gruppen giver dig mulighed for at få erfaring inden for booking, kendskab til branchen, promovering og et godt netværk.

 

Hvis du har lyst til at blive en del af Husets frivillig team så tryk her