26.04 At 20.00
Audition days: The Oceans // Spine of Man // A Man From Jupiter
Musikcaféen
Free

Spine of Man

Spine of Man balancerer mellem 80’inspireret, britisk artpop og amerikansk landevejs-rock. Således trækkes der bredt på inspirationskilder som The War On Drugs, Fleetwood Mac, The Smiths og Roxy Music.
Spine of Man blev dannet i 2013 af medlemmer af det Københavnske indie-rock band Le Clé, med mange års sangskrivnings- og live-erfaring. Efter at have udvidet bandet med flere medlemmer sender SoM i starten af 2017 deres nye single ‘Faith in U’ på gaden. Bandet er klar med mere ny musik, som vil blive sluppet i løbet af foråret og der arbejdes hårdt på sangskrivningen til bandets debutalbum, som forventes ude i slutningen af 2017.
Link: https://www.facebook.com/spineofman/?fref=ts

A Man From Jupiter
A Man From Jupiter er en kvartet bestående af medlemmer fra både Odense, Slagelse og København. Musikken forener bittersød poppet melankoli med eftertænksom post-rock’et aggressivitet, inspireret af bands som Mew, Dúné, Kashmir og Carpark North.
Bandet udsendte deres debut-EP ”Why They Name Storms After People” via Target Records i efteråret 2016. EP’en indkapsler menneskesindets skyggesider med overskrifter som paranoia, skizofreni og at på én gang at føle sig fanget i sin egen krop og i universets uendelige tomhed.
Link: https://www.facebook.com/amanfromjupiter/?fref=ts

The Oceans
Støjende guitarer, insisterende beats og fængslende melodier. Sammen indkapsler dette essensen af The Oceans.�Duoen bestående af Dan Joe & Linus Valdemar er baseret i København og har eksisteret siden november 2014 – udtrykket er en kombination af byens puls, støj og kaos, samt roen man finder i dette hav af impulser.
Link: https://www.facebook.com/theoceansofficial/?fref=ts

26.04 At 21.00 / Doors At 20.00
Audition days: The Oceans // Spine of Man // A Man From Jupiter
Musikcaféen


  • GRATIS ENTRE